Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår Idag I morgon.....

Jag orkar inte svara jag håller bara med,så låt mig bara vara.
Jag orkar inte kämpa,jag orkar inte mer.
För där inne finns ett mörker som inget av er ser.
En ständig jakt på svar men finns det några kvar?
Att ständigt gå och leta men aldrig någonsinn få veta.
Ett evigt sökandes efter lycka utan att bry sig om vad andra kan tycka.
Tänk på det som var,av det finns inget kvar.
Visst kan man gå och drömma fast man vet att det bästa är att glömma.
Minns det förgågna men dröj dig inte kvar.
Det finns mycket kvar att fånga.
Lev på dom minnen du har




Övriga genrer av LillaMy
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMy
LillaMy