Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Av rädsla man mycket förnekar.
Av tvivel blir det att man tvekar.
Även om du onom dig svaret har
finns det alltid hinder kvar.
Men även om det bara är för en stund,
kanske bara för en sekund.
Så låt mig få hålla dig
nära mig.
Vad som händer i morgon är det ingen som vet,
vad som händer idag är vår hemlighet.
Kanske finns det en dag för oss två,
jag tänker inte släppa dig och se dig gå.
Oavsett vad hjärtat styr
så blir det inte bättre av att vi flyr.
en kärlek till dig jag alltid kommer att ha.
Det är inget som någon ifrån mig kan ta...




Fri vers av LillaMy
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-19 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMy
LillaMy