Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Gammal nog för att veta bättre
Ung nog för att få fjärilar i magen
Dum nogför att hoppas
Klok nog för att ta det med en klackspark
Sårad för en evighet
Läkt så pass att jag känner igen
Livet har lärt mig mycket,men slutar nog aldrig att förundras
Förundras över människors dumhet,ens egna misstag
Slutar aldrig förvånas
Med glimten i ögat och hoppet i hjärtat
går jag mot nya äventyr
Fallakommer jag att göra
men aldrig tillräckligt djupt eller hårt för
att inte kunna ta mig upp igen
Om nästa lott är en nit,
ta en ny och gå vidare
Vem vet,nästa kanske är en högvinst
Många i mitt liv har kommit och gått,vissaännu djupt saknade,
medans vissa nästan omärkt gått förbi
Vissa kanske inte fått chansen utan jag
bara gått förbi oseende
En del har tagit bitar av mitt hjärta när dom gått
och andra förevigt stannat kvar




Fri vers av LillaMy
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-03 22:52



Bookmark and Share


  aol
verkligen klokt insiktsfullt skriftat,
2013-10-08

  Nikolai Jungsin VIP
Mycket hopp... ännu mer erfarenhet..
fint
2011-10-04

  Vind
Chansen att träffa någon som är "högvinst" är statistiskt sett minimal. Man får vara glad om man möter någon/några som är bland de hundratusen mest lämpade... och i stället göra de mötena oförglömliga :)
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

LillaMy
LillaMy