Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek-Då nu sen

Hur ska jag tro på kärlek
när jag ser bara hoppet bara dör?
Men någonstanns finns du
Någonstanns finns det hopp
Kommer jag någonsin få känna hoppet gro,glädjen spira
och kärleken värma igen..?
När drömmar sakta omkring mig dör.
Den värme som en gång brann
slocknade när kärleken försvann.
När ögonen inte längre ser
och hjärtat inte längre känner.
Hör mitt hjärta tyst ropa,vad finns det kvar?
När den sista tåren torkat ut
är det som allt tagit slut.
Och det enda jag vill är att
få känna din hand mot min.
Att för en kort sekund få drömma.
Att för stunden existera.
Inget annat,bara tystnaden,du och jag.....




Fri vers av LillaMy
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-19 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMy
LillaMy