Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska....

Jag ska aldrig mer säga att jag älskar dig,
för du har sårat mig.
Jag ska försöka dig glömma
och mina känslor långt inne gömma.
Men jag ska aldrig lova att
inte fälla någon tår,
det finns för mycket minnen kvar sen igår.
Jag ska aldrig säga attjag
inte älskar dig,
det gör jag men du finns inte för mig.
Mina ögon kanske inte längre ser
men mitt hjärta fortfarande känner.
Om du förstod hur mycket smärta du ger..
Vi kommer aldrig mer bli vänner.
Jag ska alltid minnas det som var.
Det är det enda minnet jag vill ha kvar.




Fri vers av LillaMy
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-19 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaMy
LillaMy