Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din vinge

 

dotter sätt dig här

här i min gryningsskimrande grönfamn

lyft blicken för en stund

andas in

grönskimrande andning

se molnen

havsstränder

vågor blå

 

slutas om ögon

vingar

flyga

rör vid träds krona

 

sätt dig här vid träds rötter

luta dig intill

nära

 

lyssna

hör du sången

hör du

hör

du

 

lövsprickan blommors knoppan

 

älskade

dina händer omsluta mitt ansikte

oh var mig nära

 

jag förs genom gräsandning

andas djupt in

solvingar flyga rör vid träds krona

skugglek

ljuslek

 

skönhet

 

ett rött löv faller in i mina händers längtan

tecknen lindas

runt hjärta

 

dina läppar

nuddar

vid

 

din hand omsluter min

då jag vacklar

lägger du din

armvärme

runt

 

din vinge

din höljan

får mitt hjärta att strömma

 

 

vi vandra

 

uppför regnbågsbron

i

 

ljusleende

verkan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-12 18:28



Bookmark and Share


  Anna*
Värmd och leende läser jag din vackra text ☺
2010-05-12

  Yrre VIP
Mycket innerligt varmt!
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser