Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte.........

Jag längtar inte mer

Där är tomt.

Jag tar mig fram genom dagarna utan längtan.

Men minnen har jag ju gott om. Skrattet ligger på lut och jag

är tacksam över det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-12 18:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Må längtan, skratt ljusa, ljuva minnen överösa Dig på nytt och på nytt igen!
2010-05-15

  Annie b'larsson VIP
Det kan vara tillfälligt. Längtan kan komma tillbaka. Livet är märkligt; jag har längtat så att du skulle komma tillbaka och så gjorde du det. Tack Ulla..
Jag plockade en jättestor bukett vitsippor idag; den är till dig.
2010-05-13

  Gunilla VIP
Djupt berörande text igen, Ulla!
Tacksamheten och glädjen
finner vägar i det som
uppfattas som stiglöst land.
Detta visar du prov på
med ditt mod
om och om igen!
Tack!
2010-05-13

  Eaglemountains VIP
Berörd - Du är i mina tankar - varje dag
och minns - och är tacksam att jag har fått lära känna Dig, min vän

Kram Ted
2010-05-12

    sunnanvind
fina finaste!...kramar<3
2010-05-12

  walborg
Du klartänkta kloka ... beundransvärd.
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP