Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit fjäril drack sol

 

 

såg ett moln

sakta

andas

 

breda ut vingar

 

 

såg gräs skimrandeskål

 

vitfjäril landade

 

bredde ut vingar i sol

 

drack

otörst

 

fladdrande vingar

gav vidare

 

 

hjärtsol log

 

 

omslöt mina ögon i ljusvilja




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser