Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natt

 

händer äro tomma

frysande

 

denna natt brinner eldar

flammande

höga

 

ringar sprids vidare

 

huden är spänd

om

 

ögon slutna in i dröm

den stora trumman dånar

 

dånar

hjärtrytm

vibrera

den stora trumman talar

sjunger

 

hon dansar i eldskimran

huden

rodnar

 

hon rör sig

smidigt

löst ur

 

fängsel

 

fri

 

flyger gnistregn

 

kristaller

skrudar

 

hennes panna

 

i händer brinner

eld




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser