Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort från Teiresias

Bara genom djupt lidande
av smärtsamma upplevelser
kan visdom nås

Tacksamheten är stor över
att förlusten blev total
det hade annars blivit än värre

Inte i den stund soldaten äter ifred
utan i de kommande slag som ej utkämpats
för den krigare som ännu tror sig frisk








Fri vers av Akke
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-05-12 23:15



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Så är det ..."Bara genom djupt lidande
av smärtsamma upplevelser
kan visdom nås" Tackar allra ödmjukast!
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke