Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängsskönhet

 

den stora trumman ljöd i natten

andas djupin

klarnads

morgon

andan

 

molnhänder vända

 

ängen är skönskådande regnandning

 

lämnar fotklädnader

inom ram

 

marken är kylig

 

välkomnande

 

frisk

 

varje strå varje gren

varje

varje

är

 

pärldiadems

tinderleenden  

 

så glädjegivande lyckoregn

 

skogen lockar kallar

 

skymning

nalkas

 

nattandan

stilla andas allt

 

omfamnar

omfamnas av trädfolken

 

ormbunkar

rullar sakta ut

strängar

 

marken doftar grönt

doftar röd inom

jordeskönhets bröstkorg

 

lyfter ansikte bakåt

till kronsköljan

 

en smekning rör vid

spindelnätsnära

 

tänker

jag

 

tanke sjunker

hem

 

hjärta

öppnar väsen

 

du är hos mig i fjärran

 

lämnar kroppsklädnad i mossbädd

 

lyssnar

 

 

den stora trumman ljuder i natten

andas djupin

klarnads

morgon

andan

molnhänder kupar om




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-13 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trummor, kommer tänka på shamaner...
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser