Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inväntan

 

 

sakta mycket sakta suddas konturer ut

 

står i dimmans inväntan

 

 

 

huttrande

 

 

 

 

 

 

 

väntar

 

 

 

värme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-13 21:44



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, där står jag och huttrar. Vackert och effektfull disposition
2010-05-14

  Anna*
Ja, där står jag och huttrar. Vackert och effektfull disposition
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser