Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingenting är; allt


.


jag!
är mitt eget

- forskningsprojekt




Fri vers av sol
Läst 635 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-13 23:40



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
Mina finansiärer har backat ur så jag har inte längre råd att fortsätta min forskning; istället är jag hänvisad till ett liv i träldom, working for the man, för att kunna äta, kunna älska, kunna leva, i jakt på det som skapar en känsla av meningsfullhet i livet, men utan förmåga att formulera eller greppa de små glåmor av inspiration som ibland flyter mot mig i beckmörkret men jag anar, nej jag vet, min intuition skriker, att det finns något där, något jag missar, något jag ser men inte registrerar, den finns, den stora sanningen, och du ritade en bok om änglar, och jag minns och tänker att där någonstans bör man söka, jag drömde en gång för inte länge sedan att jag klättrade över stora jordhögar för att börja vandra stigen, stigen med stort s, den andliga resan, och jag var inte först där, men jag var ensammast och mest vilsen, och det gjorde mig sorgsen.

Men varje dag är en ny möjlighet att låta en ny möjlighet glida ur näven.
2010-07-27

  Anna H
Just så kan det kännas ibland. Jag tror jag ägnat en del av den här dagen åt att utforska mig själv faktiskt. Det kan aldrig skada.
2010-05-14

  Katinka VIP
Ja, så är det, bra skrivet!
2010-05-14

  © anakreon VIP
I likhet med alla vi andra!
Calle
2010-05-14

  Anders P VIP
ett livsprojekt om än kanske lite introvert. http://www.poeter.se/viewBookText.php?args=344718,1590

2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol