Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förväntningar,hopp,kärlek.....vad bliva?


Väntan

Väntan

Alla dessa år
av saknad

förhoppningar

så tomhänt iskalla händer
skulle inte kunna smeka
din kind
av brist på ömhet

Min värme är slut
den som skulle hålla ihop oss
glider alltjämt bort

Jag drömmer att vi
åter ses
kanske vid havet
där inget kan hindra
inte ens den kyla vinden
driver mot oss.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-11-11 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg