Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flaggskepp

 

 

i hjärnvindlans

svindlan

 

seglar flaggskepp

 

 

 

slås mot grund

 

 

sjunker

 

in i hjärthamn

 

 

 

 

strömmar ut i händer




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-14 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser