Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de vackra

 

stilla stilla lyftas händer

kupas om

 

rosende vingar

 

läppar

rosenbågar

 

 

vita pärlors regn

 

 

stilla kupas händer om

 

fingrar spridas ut

 

ur händer seglar

 

ord

 

sagda

 

i kärlek

 

de

vackra

 

vandrar älskans sång




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-14 15:33



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert och ljuvt! Applåder
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser