Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindar

 

flyg

fria

 

vindar 

 

grotta är öppnadshänder

 

se

 

hennes händers

 

handblads

ådring

 

fingrars skirljus

 

mellan

om

genom

 

skimrande morgonrodnads

purpur

 

andas in

andas ut

 

flyg

fria

 

vindar

 

 

lyft mantelljus

in

i

över

 

är




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-14 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser