Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daggdroppar

 

i natten stiger

 

stjärnor

regnbågsbarn

 

 

in i ängens famn

 

daggens droppar

 

tindrar

i

 

leendedans

 

stiga

 

i

 

morgonsols 

danan

 

 

in i molnhand




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-14 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser