Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pengar

Pengar...
alla dessa pengar..jag önskar hela tiden
Dom styr över mitt liv
Har makten att bestämma...över mig
Idag när jag var tvungen att åka och handla...det jag behöver
Faller mina ögon på något helt annat
Kan inte stå i mot
Fast jag vet att jag inte borde
Nog kom jag hem med den...lycklig för stunden
Inte med det jag alls behövde ...
Nu får det vänta...för min dårskap skull
Pengar
Hela livet rullar på pengar
Hela jorden
Och vem var det som igentligen kom på
att allt kan köpas för pengar
För det kan man...
nästan
Hade det inte varit bättre
om man infört byteshandel istället...
Med bytesrätt
och ångerrätt
Undrar om livet hade varit bättre då...




Fri vers av Anna Nyman
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-14 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman