Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina Ögon





Du tror att det är helt Ok att använda mig som JoJo
Ha mig nära när du rycker i snöret
Hylla din ego-ära när du lättar på trådens grepp

Släpp!

Du älskar att älska med mig
När jag är dig nära kan du mig inte motstå
Men när du har mig i ditt långa snöre
är jag inte mer än ett svagt fotspår

Depp

Du får hjärtat mitt att känna drag av schizofreni
Apati blandat med galen mani
Vart hamnar jag - vad kommer hjärtat mitt bli
Du brukar kärleksironi

Knäpp

Inga sånger är skrivna för dig
Vill inte höra sorgsna toner i mitt öra
Du byggde vägar i mina ådror, som du sen valde att förstöra
Vad ska jag nu göra ??

Nähäpp

Mitt blod rinner likt näckens forsar
Du kan försöka
men mina inre gångar blir inte för trånga
Inget är starkt nog att krossa hjärtats famnar
Inte ens längtan efter dina kärleksarmar

Underläpp

Dagar ljusa som vita sjukhusväggar kommer komma
De kommer vara långa
Men mitt liv ska de aldrig få fånga
Du är en skugga av den långa vackra skapelsen du en gång var
I mina ögon




Fri vers av Blue Bird
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-14 22:19



Bookmark and Share


    tramp
Skön framtidstro ljusa dagar som sjukhusväggar ja jädrans de va´ bra !
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird