Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med parkinson


Pappa

Det fanns nog en tid
då det var du som bytte blöja på mig
då det var du som hjälpte mig i säng
då Du pussade Mig på kinden
- och kände för att säga att du älskar mig

Jag älskar dig.




Fri vers av Mahogny
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-15 11:18



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Jättefin. Mjuk och full av kärlek.
Gillar.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Mahogny