Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonhyad

 

morgonhyad skimrande

rör solfingrar

ytrum

 

väggar

faller

 

undan

 

dina läppar

 

kysser

 

ögon

 

din hud doftar basilikaängder

 

ser syrenen blomma

 

dina armar är ett syrenblad

runt

 

min

 

gryning




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-15 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser