Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har förlorat den makt du besatt över mig


Magi

Jag är redo att begrava dig

Dina ögon skall inte längre få förtrolla mig

Ditt skratt skall inte längre få mig att le

Dina ord skall inte längre få mig att gråta

Magin är borta för alltid




Övriga genrer av Pii3
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-11-11 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3