Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont i hjärtat

Idag gjorde det ont i hjärtat.

Jag åkte långt bort för att kunna andas igen,
men fann att saknaden var tyngre än jag någonsin kunnat föreställa mig.

Saknaden är ensam, lojal, salt och smärtsam.







Fri vers av Pii3
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-07 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3