Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi delade tid du och jag

vill inte röra på mig, rädd att hon flyttar på sig. Jag som aldrig egentligen gillat katter, men en dag som idag så tacksam över hennes kärlek.
En dag som idag som skulle vara en vanlig fredag.
En vanlig dag.

"Borta med ett rep..." ha ha ha eller kanske inte.
Varför, varför varför. VARFÖR?!

Så jävla onödigt, oväntat, förvirrande. Så många känslor och tankar på samma gång. Du är borta nu.

Veni Vidi Vici och försvann.

Ha det bra där du nu är, vart det än är.




Fri vers av Pii3
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-08 05:58



Bookmark and Share


  Carina Johansson
Plötsligt ändras allt för att aldrig komma tillbaka. Ett före o efter..kommer det någonsin bli en vanlig fredag igen? Lider med dej o kramar om. Berörande dikt!
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3