Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frihet kan vara så mycket..........en reflektion.........


Frihetens lockelse



Hemligheten bakom
den största friheten

är inte

det som anas
i mötet

ej heller i
de lögner du
nästlar in dig i

för att bli den
du helst vill
vara.....

och vem är det?

när du varsamt
sjunker in
i dig själv

inte blandar dig
med andras
huvud

då först kan du
känna

ett uns

av frihet

där kan du börja
odla i din egen
kraft

och känslan att
vara din egen
blir en sanning

att beskåda

även för de
du möter

då bådar friheten
ett öppet sinne

utan att förlora
dig själv.














Fri vers av Karin Rosberg
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-15 18:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja frihet kan vara så mycket - underbart bra och klokt och vackert skrivet!!!varm applåd
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg