Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen upp

Jag klättrar
mig upp

steg för
steg

jag har
kommit

en bra
bit


plötsligt

jag åker
handslöst

ner
igen

jag tittar
upp

förstår inte
vad som hände nu

jag börjar
stegen upp igen

vad annat
kan jag göra.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 220 gånger
Publicerad 2010-05-15 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e