Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spindeltråd

 

jag fann en spindeltråd

 

spindeltråd

bjöd mig

till

 

klättrade ur jord

till himmel

 

samtalade med mitt själv

 

åkte pärlandekana ned

 

in i

regndansfamn

 

blev en porlande bäck

 

lyfte fotvalven höga

 

blev en brunn

 

rep hördes sjunga

 

 

hink dök inunder

 

 

hand vevade upp

 

 

kupade

händer

 

bjöd dig dricka

 

 

ögons tinderglittran




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 00:22



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert språk som alltid :-)
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser