Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mur av ord har kommit emellan

 

 

En mur av ord har kommit emellan

En mur av det sagda 

och osagdhet

 

En mur av ord har kommit emellan

av besvikelse, rädsla

och bitterhet

 

En mur av ord har kommit emellan

mina tårar och dina

mellan kärleken

 

En mur av ord har kommit emellan

av vanmakt 

vidhållen

 

Vad ska vi göra med den?

 

 




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 206 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-05-16 13:45



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
applåder..
jaa, vad göra när orden bygger murar....
ska försöka riva ner mina, från mitt håll...
kanske hjälper...

kb
2010-05-20

  Bibbi VIP
Bara Gud och DHA kan uppenbara vad som rör sig där inne på djupet inom en annan människa och lära mig förståelsens svåra konst. Där har jag alltför ofta kommit tillkorta i min bedömning och fått bakläxa från ovan:-)
2010-05-17

  firefire
riv muren,nej jag vet,det är inte så lätt...bra skrivet och bilden därtill blir ju pricken över i! du är duktig!
2010-05-17

  Nina Nightwish
En stark text som beskriver känslan av vanmakt väldigt bra
2010-05-16

  Carina Larsson
Ja ibland är det så svårt. Du har fångat det så bra!! Kram
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*