Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Nu när jag borde vara lycklig
Nu borde jag ha styrkan att glömma dig

Så varför finns du etsad på min hornhinna
Varför äger du alla mina minnen

Hur kan jag glömma dig
när allt jag gör är präglat utav dig

Alla förändringar jag genomgår
Varje ny vinkel av mig själv

Du förändrar mig inte
Men du är mitt mål

Varför strävar jag efter att vara för bra för dig
Jag borde tycka att jag redan är det

Men det hjälper inte

Du lämnade mig trotts det
och det får mig att tvivla på mig själv

Om jag inte är bra nog åt dig
Vad är jag då bra till




Fri vers av robin_rl
Läst 234 gånger
Publicerad 2010-05-16 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

robin_rl