Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O



Allt känns tomt


Låt det vara så...




Fri vers av Almagrundet
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-11-11 23:29



Bookmark and Share


  Cris
O....vad tomt..det ekar nästan.
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet