Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidigläran

 

svartpil ven genom luften

 

 

vem lade an

vem spände

vem sköt

 

 

pilgenomborrans bröst

 

 

andas

flämtande

 

 

odjuret ligger fällt

orkeslöst

 

 

rosenblad rinner ur bröst

 

 

 

jag lärde mig tidigt

 

dra inte ut pilen

 

bryt spetsen

 

tryck

genom

 

lägg groblad om

 

förmår

ej

 

 

skymning faller genom mina slutna ögonvingar

 

 

varmvindar värmer ej

 

 

moln seglar

 

älskade

mjukhet

 

så vacker

 

 

drömslocknan

 

 

 

ett mantelljus

en mantelflik

 

 

nuddar

 

 

 

tag mig

 

med

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 22:03



Bookmark and Share


  Anna*
Så vackert om att bli sårad och längtan bort
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser