Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sliten bok

 

öppnade en sliten bok idag

 

sitter ännu

med den

 

 

pärmarna är

söndertrasade

 

slöt boken nära

andades in

doften

 

världsvidden

 

varsamt öppnar  mina fingrar

i viljanskärlek

låt blad

andas

 

alla tecken

är utsuddade

 

borta

 

en mening var kvar

allt du önskar är dig givet

 

så flög den

iväg

 

oh

så jag längtar

 

resa

 

resa

långtbort

vida

 

höra vågor skölja över klippor

för en stund

vara

 

vågen

i strandens hand

 

 

så jag längtar

resa

 

lyft mig med




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser