Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konvulsioner

kontrollerade, okontrollerade konvulsioner
krossar intentioner, kullkastar konventioner
befriar konklusioner, skapar visioner

som i trans, i en dans, nån annanstans
Ivrigt
vibrerande, cirkulerande, pulserande

Intill dig, i dig, av dig, ur dig, hos dig

Av mig
till dig
Av dig
till mig

Tätt, tätt, Nära


Möts vi






Fri vers av Valdemar Anders
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-15 20:29



Bookmark and Share


  firefire
snyggt,ett möte som heter duga det där;)
2010-06-16

  sellout
jag läste allting i ett enda långt andetag och oj vilket andetag det blev.
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders