Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har ett eget val

Utan krav
jag ger av min

kärlen
av mig själv

jag begär
inget

mer än att
få vara

den
jag är

att få det utrymmet
som jag även ger dig

kärleken
är inte blind

om vi inte väljer
att ha våra ögon

slutna

mina ögon
är öppna

för jag vill se
vem du är




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-17 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e