Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula gubbar mitt bland oss.



Han smyger, mitt bland oss.
Förklädd till vemsomhelst.
Han rör sig som dig , skriver som dig.
Han iakttar sina offer, lugnt och sansat.

Han väljer ut sina offer genom att ta
de unga
de sköra
de som behöver bekräftelsen som en drog.

En komplimang här.
Ett gott råd där.
Kommentarsfunktionen är honom kär.

När han är ensam med sitt offer
sliter han sönder dess liv för alltid.

Fula gubbar finns det gott om.
Fula gubber frodas gott i sammang där
de sköra, de sårade, de utanför
samlas.

Akta er för fula gubbar.




Fri vers av Grå
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-17 20:23



Bookmark and Share


  Urban Dafteke
Nej nu förstår jag ingenting.
2010-05-19

  Fransisca Ferlin
Grå, hey det var ett fint stick, glöm inte att han ofta kommer med sexistiska och rasistiska kommentarer eller undertoner och flyr så fort man konfronterar...
2010-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Pedofilparanoian ska man också akta sig för.
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Grå
Grå