Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lyckades smuggla in en avlyssningsutrustning (via köket) ända in i "Rävens Lya", Rosenbad, följande utspelades den 10. 5 . Samtliga partiledare var närvarande. OBS Detta är HELT FEJKAT OBS


"Avlyssnat på Rosenbad den 10 maj 2010 !"

Maud Olofsson: Fan ,vi MÅSTE hitta något skit om Mona Sahlin, "tobleroneprylen"
börja bli tjatig nu, ska vi köra med "klassförädare" nu istället ?

Hägglund: Ja, plus att hon ska ha en del skit för att hon försvarar bögarna och flatorna !

Reinfeldt : Håll käften nu , Hägglund ! Jag kan, åtminstone, hålla masken när det handlar om de homosexuella, men ditt jävla mässande om det där, kan göra att du ramlar ut ur riksdagen ! Låt mej sköta det där "bögsnacket", jag kan "slicka röv" jag !
Kanske inte bokstavligen, men jag vet hur de ska tas ! Så sluta flirta med Sverigedemokraternas väljare, det är ju där de flesta homohatarna finns ! Förstår du, Hägglund ?

Hägglund: OK, boss ! Jag ligger lite lågt med "bögsnacket" ett tag !

Maud : Du, Fredrik, jag fick inget svar på mitt förslag om Mona...

Reinfeldt : Nej, vi skiter i det, för det slår bara tillbaka på oss själva, vi har ju, faktiskt, varit lite taskiga mot de arbetslösa... Jag tror att det är Wanja (LO-ordf Wanja Lundby Wedin, min anmärkning) vi ska besudla lite, Tala om för folket vilken svikare hon är, hon som är fackföreningsledare och allt..

Maud, Hägglund och fp-ledaren (i kör) : Åh, vilken GENIALISK idé ! Vi kastar Wanja till gamarna !

---

Vi återkommer till Rosenbad vid ett senare datum.....




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-18 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska