Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så svårt?


Se mig

Se mig, hör mig
Känn mig, rör mig
Ta mig för den jag är

Led mig, för mig
Hjälp mig, gör mig
Till den jag verkligen är




Fri vers av Jana
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-11-12 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jana
Jana