Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Pepsodents måltid

Kassaskåpsäkert förvarar han
sina innersta tankar

När han ler - förtäljer
ögonen en annan sanning

 

Att han hungrar efter

människokött

går inte att missta sig på

 

Mr Pepsodenleende

hägrar i baren

inväntar att en
delikat måltid ska ses ut

 

Köttmarknaden blomstar
i hans närvaro

 

och

fåfängan slår högt
på börsen i natt.




Fri vers av Maya
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-11-12 11:23



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ja detta var bra,
jag skippar nog att borsta tänderna ikväll :)
2005-11-14

  Propella
Med vilken insikt du levererar den här texten!!! Wow.
2005-11-12

  sol
mitt i prick
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya