Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dålig uppsättning

Jag är en uppsättning
bokstäver
som aldrig kunnat bilda
vackra ord
Hur jag än försökt
omarrangera dem
skriker de alltid
osammanhängande hemskheter
och skrämmer bort alla
som velat komma nära
och lämnar mig ensam
med en yrsel
från livet
som försöker skaka sig loss
ge sig av
för att få glömma
mig




Fri vers av Ninija
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 11:54



Bookmark and Share


    imnotfinished
kan inte annat än hålla med yoakimu:)
2010-07-09

    spliff
Word yoakimu!
2010-06-09

  yoakimu
De ord dina bokstäver bildar är de vackraste jag vet.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninija
Ninija