Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen då jorden stod stilla

Det var som att tiden stod stilla
luften kunde inte andas längre

när bomberna föll
i horisonten kring hiroshima

det var som att vinden inte vågade böja gräset

kunde inte lyfta blicken
från marken
av rädsla för att möta din reaktion
rädsla för att vara

långsamt kom den känsla
som plågade mig

fick mig att vilja dö
den morgon du lämnade mig

utan ord
utan förklaring




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2010-05-18 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP