Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har vandrat

 

 

jag lyfter en sten

 

lägger varsamtned

 

 

jag har

vandrat

 

här

 

kupar jord

om

stenundre

 

tack att din blomning sker




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-18 21:06



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Du talar om det för jorden

vi många känner
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser