Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

däri

 

 

välsignansvingar

 

ljuder i mitt bröst

 

marker

vibrerar

 

skälverinre

 

 

hjordar löper fria

dammlösta

 

ur dem växa rosor

tagglösta

 

rosenblad lyftas

 

en

röd fjäril stannar

på min axel

på mitt finger

i min hand

 

andas rosenvingar

 

i välsignanstack släpper jag fjäril fri

 

 

i inredjup vetskap

 

om fjärils

återkomst

 

däri skall våra ögon mötas




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser