Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iaktagelse

om natten stod du lutad över mig
du såg in i mig

utan att veta varför
dömde du mig

strök mitt hår
hatade mitt hår

föraktade mina andetag
luktade i min mun

kände avsmak
du kände en smak av död




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2010-05-19 00:42



Bookmark and Share


  Anna*
Att bli bedömd på det sättet är fruktansvärt nedvärderande. Finns det inget vederbörande tycker om och kan uttrycka istället?
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP