Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Allt man verkligen behövde:"Fick man gratis")


Gåvan

Gåvan

Mor och far
mig hedrat har,
med en klocka underbar.
Sån manick man fick,
säger tick tack tick.

Uret saknar visare.
har nått mycket visare.
det kan jag nog få visa dej.
Min gång det mäter opp.
På slutet blir det stopp.

Än en gång,
till,
dom.
Ett allra sista:

"TACK".

tick...




Bunden vers (Rim) av Lady Alassa
Läst 616 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-19 08:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar din leklystnad!
2010-09-16

  Bodil Sandberg
Tror också på en stegräknare..tack för jag fick ta del av en härlig och lite annorlunda alldeles speciell superb dikt!!!
2010-08-30

    ordskalv
Underbar är bara förnamnet!
2010-05-21

  Anna*
Fyndigt skrivet och får en att fundera. Visa mig gärna...
2010-05-20

  thyra
Vad kan detta vara? En stegräknare?

Tack för ordleken :)
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa