Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarljus

 

förvissningsmoln

 

seglar in i visshet

 

 

tillitsblomma

spirar

 

 

växer i dina ögons klarljus

 

du är

 

i kronas mitt




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-19 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser