Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du ledsna människa, se på mej.
Öppna dina vackra gröna ögon.
Din själs lampor och se.
Här, precis här står jag.
Jag, en människa av kött och blod, precis som du.
Du och jag.
Så lika men ändå så olika.
Vi har båda ögon, öron och mun.
Och var sitt hjärta.
Hjärtan som pumpar för varandra.
För alltid.
För evigt.
Du och jag är vi!




Fri vers av cazi
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-05-20 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi