Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är ett sökande.
Eller livet är resan av sökandet.
För alla söker något!
Svar
Platser
Kärlek
Personer
Mitt liv har blivit ett sökande.
Ett sökande på tillfällen att få träffa dej!




Fri vers av cazi
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi