Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor

Människor är som blad.
Det finns otroligt många.
Det finns:
° stora
° små
° tjocka
° smala
° runda
° avlånga
° gröna
° röda

Och de kommer från helt olika ställen, från växter och träd.
Men alla är vackra och behövs!




Fri vers av cazi
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-05-20 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi