Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig man taga bort bör


Tappar jag förmågan att tala
då du är här
är det endast för att
du mig livet lär.

Du visar mig att naivt jag vandrat
idiotiskt jag talat
då jag talat till dig
Du visar mig att onödigt jag älskat
då jag älskat dig
att falskt du spelat
och fånigt jag trott.

Tappar jag förmågan att röra mig
då jag dig i staden ser
är det endast för att
hejda att jag mot dig surt ler.

Jag vet nu att din familj måste
varit inavlad
och du är ett barn mellan syskon
kära vän
!




Fri vers av Livia
Läst 805 gånger
Publicerad 2005-11-12 17:16



Bookmark and Share


  Allica
Heeelt underbart!
*s* så skön härlig sarkasm och bra rytm.
Den här kommer spelas upp i mitt huvud när jag träffar "honom" på stan.
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia